Аква Плюс ООД, гр. Казанлък

Аква Плюс 2014  ЕООД, гр. Казанлък

Основана през 2014 год, основната част на дейността ни е търговия с отоплителна техника - ние се стремим да улесним максимално пазаруването ви при нас, като ви предлагаме пълен комплект услуги - от проектиране, през доставка, до монтаж и сервиз. Предимствата да използвате нашата фирма са, че поемаме всички задължения - от проектирането до монтажа, както и безплатна доставка. 

Ценовата политика на фирмата е изцяло съобразена с нашите клиенти. Ние работим само на база търговска отстъпка - продажните цени се определят изцяло от производителя или вносителя. За стоки, които внасяме ние се стремим цената винаги да е най-добрата сред аналогичните стоки в България. Периодично предлагаме на клиентите си и промоционални оферти.

Предлагаме голяма гама Термопомпи ВЪЗДУХ-ВОДА, котли на пелети газ, ток, течно и твърдо гориво и комбинирани, както и голямо разнообразие на слънчеви системи за БГВ ( битова гореща вода). Предлагаме също така цялата необходима арматура, различни видове тръби, отоплителни тела (радиатори) от стомана, чугун и алуминий.

Богат избор от пълната наличност на продаваната стока, както и индивидуални поръчки можете да направите в офиса на фирмата на ул."Хаджи Димитър" №6  в гр. Казанлък или на office@akvaplus.bg и на тел. 0885282979