Блог

Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност"

Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност"


Фирма "Аква плюс 2014" ЕООД изпълнява проект BG16RFOP002-2.073-15187 "Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19", финансиран от Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие по процедура BG16RFOP002-2.073 "Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19".


Основната цел на проекта е осигуряването на оперативен капитал за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Резултатът от подкрепата по процедурата се изразява в постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места в дружеството.


                   

Виж още
Защо да се отопляваме с термопомпа?

Защо да се отопляваме с термопомпа?


С изграждането на термопомпена отоплителна инсталация, Вие печелите отопление, охлаждане и топла вода само от една система. Термопомпите са най-ефективния начин за отопление през зимата, охлаждане през лятото и поизводство на топла вода през цялата година. Подходящи са както за новопостроени, така и за и съществуващи домове, къщи, вили, административни и производствени сгради, за затопляне на басейни и джакузита.


Виж още
Защо да се отоплявам на пелети?

Защо да се отоплявам на пелети?


Много хора са поставени пред избора за изграждане на система за отопление за своя дом. Основните въпроси, които си задаваме се отнасят за цената и ефективността. В момента на пазара се предлагат няколко вида алтернативи за отопление. Защо да изберем именнно отопление на пелети? Ето, предимствата:


Виж още